Još jedan vreo dan pred nama, temperatura do 38°C: Uveče pljuskovi i grmljavina u ovim delovima

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, krajem dana u skretanju na severozapadni

04.08.2023. 07:38
  • Podeli:
vreme vrućina leto tanjug SAVA RADOVANOVIĆ-64b004728b2ea.webp Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

U Srbiji u petak sunčano i vrelo.

U toku večeri i noći u severnim i centralnim predelima očekuje se pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske nepogode, navodi meteorolog Đorđe Đurić ta Telegraf.rs.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u donjem Podunavlju jak. Tokom dana vetar će biti u skretanju na severozapadni, osim na istoku i jugu Srbije.

Jutarnja temperatura od 17 do 23°C, maksimalna dnevna od 35 do 38°C.

U Beogradu u petak sunčano i vrelo. U toku večeri i noći očekuje se pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske nepogode.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, krajem dana u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura 23°C, maksimalna dnevna 37°C. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()