Kakvo nas vreme čeka u narednih sedam dana: Na redu je kišni vikend bez sunčanih perioda

U narednih sedam dana u Srbiji se očekuje promenljivo oblačno i toplo vreme

31.03.2023. 11:04
  • Podeli:
Tan2022-12-0710535031_3 Beograd, kiša Tanjug Vladimir Sporčić-63ce2fb228433.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

U Srbiji će danas biti promenjivo oblačno i toplo, sa temperaturama do 23 stepena, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

U Banatu i na istoku Srbije ujutru će ponegde padati slaba kiša, dok se kasnije posle podne očekuje jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, prvo na severu i zapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima.

Vetar umeren i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 4 stepena do 11 stepeni, a najviša od 20 stepeni do 23 stepena.

U Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo, uveče i tokom noći sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Vetar umeren zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od 8 do 11 stepeni, a najviša oko 21 stepen.

U narednih sedam dana u Srbiji se očekuje promenljivo oblačno i toplo vreme, za dane vikenda nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom uz manji pad temperature i skretanje vetra na severozapadni. 

Na visokim planinama sneg. 

Od ponedeljka 3. aprila očekuje se zahlađenje u svim krajevima, a padavine će lokalno biti obilnije u centralnim, istočnim i  južnim delovima zemlje, pa se ponegde i u nižim predelima očekuje sneg.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()