Kiša bije po Srbiji: Obilne padavine u Kolubarskom okrugu, provala oblaka na auto-putu Miloš Veliki

U Valjevu je za manje od sat vremena palo 13 litara kiše po metru kvadrantom, a u Mionici su na terenu sve nadležne službe

27.06.2024. 17:36
  • Podeli:
nevreme, vreme u beogradu, kiša, pljusak -  11 jun 2024 - TANJUG VLADIMIR ŠPORČIĆ-667d86c6a7a08.webp Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

U Valjevu, Mionici, Ljigu i Ubu posle 16 časova izbio je jak pljusak, a voda se ulila u nekoliko dvorišta i podrumskih prostorija u Mionici, na Ubu i u Ljigu gde su reagovali pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona na ispumpavanju.

Kišna kanlizacija nije mogla da prihvati velike količine vode na ulicama, javlja dopisnik RTS-a iz Valjeva, prenosi RTS.

U Valjevu je za manje od sat vremena palo 13 litara kiše po metru kvadrantom, a u Mionici su na terenu sve nadležne službe.

Na auto-putu "Miloš Veliki" kod Lajkovca pojedina vozila stoje u zaustavnoj traci zbog obilnih padavina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()