Meteorolog RHMZ-a otkriva kakva će biti večerašnja oluja: Evo kada nevreme stiže u Beograd

Na snazi je narandžasti meteoalarm

21.07.2023. 19:40
  • Podeli:
Nevreme_Novi Sad_Foto Tanjug_Nenad Mihajlović (2)-64b847ef07c3a.webp Foto: Tanjug / Nenad Mihajlović

Oluja u Srbiji koja se očekuje u toku večeri ne bi trebalo da bude tako strašna kao pre dva dana, poručuje meteorolog Slobodan Sovilj iz RHMZ.

Na snazi je narandžasti meteoalarm.

Nevreme nam ponovo stiže iz Hrvatske.

"Grmljavinska aktivnost se očekuje u Srbiji nakon 19 sati, a padavine u Beogradu posle 20 sati", naveo je Sovilj za RTS i dodao:

"U ovom delu grmljavinske aktivnosti nije bilo udara vetra poput onih pre dva dana. Jeste bilo u zagrebačkoj regiji 70 kilometara na čas, ali to nije ni blizu kao oni u sredu".

Sovilj je upozorio na grad, koji se takođe večeras očekuje u pojedinim delovima Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()