Munje parale nebo nad Srbijom: Olujni vetar i jaki pljuskovi pravili haos širom zemlje

U nastavku večeri u zapadnim i centralnim predelima Srbije očekuje se i delimično razvedravanje

21.05.2024. 23:27
  • Podeli:
munja, munje, nevreme, oluja, oblaci - 2018 - profimedia-664d11531ed41.webp Foto: Profimedia

U večernjim satima veliko nevreme sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom protutnjalo je širom Vojvodine i na području Beograda, ali i na istoku i jugoistoku Srbije. Grmljavina je bila praćena jakim pljuskovima.

Nad srpskom prestonicom lilo je kao iz kabla, a nebo su parale munje.

Dobra vest je da kasnije tokom večeri neće biti opasnosti od grmljavinskih nepogoda poput onih koje su pogodile Srbiju prethodnih sati.

U nastavku večeri u zapadnim i centralnim predelima Srbije očekuje se i delimično razvedravanje, kao i u Novom Pazaru gde je proglašena vanredna situacija usled današnjih grmljavinskih oluja i poplava.

Vrlo nestabilno i malo svežije vreme očekuje se i u narednom periodu, uz čestu pojavu pljuskova sa grmljavinom, piše Telegraf.rs.

Stabilizacija vremena očekuje se u petak prema kraju dana, pa se za vikend očekuje sunčano i toplo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()