Nakon jutarnje magle tokom dana promena vremena

Najniža temperatura od 7 do 10, a najviša oko 23 stepena.

31.10.2022. 08:50
  • Podeli:
jesen pixabay (2)-1665209124797.webp Foto: Pixabay

U Srbiji ovog jutra mestimično magla i niska oblačnost, koja će se po kotlinama, rečnim dolimana i u nizijama zadržati pre podne, a u toku dana pretežno sunčano i toplo.

Vetar će u većem delu zemlje biti slab i promenljiv. 

Najniža temperatura od 3 do 11, najviša u većem delu zemlje od 20 do 25, u Negotinskoj Krajini oko 27, a na severu Vojvodine, u krajevima gde se magla bude duže zadržavala malo svežije - od 17 do 20 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu ujutro magla, koja će se u pojedinim delovima grada zadržati i u delu prepodneva. 

U toku dana pretežno sunčano i toplije, a vetar slab, promenljiv. 

Najniža temperatura od 7 do 10, a najviša oko 23 stepena.

U Srbiji u utorak ujutro po kotlinama kratkotrajna magla, a u dana toku sunčano i toplo. 

U košavskom području će duvati umeren, a na jugu Banata kratkotrajno i jak jugoistočni vetar. Najviša temperatura od 22 do 28 stepeni.

Od srede, 2. novembra, pa do 7. novembra, malo do umereno oblačno, ali suvo.

 Dnevna temperatura će biti u manjem padu, ali i dalje iznad proseka za ovo doba godine. Košava će duvati u petak, 4. novembra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()