Nevreme napravilo haos u Dalmaciji: Pijavica kod Šolte, kod Splita palo neverovatnih 100 litara kiše

Kiša je izazvala velike probleme na celom području

24.09.2024. 13:06
  • Podeli:
nevreme dalmacija fb neverin-66f29ca79f1e0.webp Foto: Facebook@neverin

Veliko nevreme zahvalilo je danas područje Splita, gde je za 20 minuta palo 20 litara kiše po metru kvadratnom, a sve rekorde oborilo je Zadvarje, gde je palo neverovatnih 100 litara kiše.

Na Šolti je tokom prepodneva uočena pijavica, piše regionalni portal Dalmacija danas.

U Kostanjama je za svega nekoliko sati pala 81 litra kiše po kvadratu uz bujice, a u Muću 48 litara kiše, dok je u Omišu palo 40 litara.

Kako prenosi portal Morski, poplavljen je šibenski predeo Dolac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()