Nevreme širom Srbije: Obilna kiša potopila ulice u Somboru, Kragujevačkoj Rači i kod Šapca

Obilne padavine izazvale probleme u više mesta

11.06.2023. 17:53
  • Podeli:
poplave instagram 192rs-6485ede8e251e.webp Foto: Printscreen Instagram@192rs

Iako u Beogradu i dalje je suvo, obilne padavine već su stigle u druge krajeve Srbije.

Kod Valjeva su nakon kiše potekli bujični potoci, a put Kljajićevo-Sivac potpuno je mokar od padavina.

Predsednik Republike srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik čestitao je danas Milanu Miličeviću izbor za predsednika Srpske demokratske stranke (SDS), izrazivši nadu da će u njemu imati partnera u odbrani vitalnih nacionalnih interesa Republike Srpske. Dodik je u čestitki naveo da je SDS bila državotvorna partija u Republici Srpskoj od koje se, kako je rekao, uvek, za razliku od nekih drugih političkih subjekata, očekivalo nacionalno odgovorno ponašanje, prenosi RTRS. "Miličeviću želim da SDS vrati kući, jer Republika Srpska treba jake partije i jasne programe njenog očuvanja. A to nije posao samo vlasti. To je posao svih", naglasio je Dodik u čestitki.

Kako se vidi na snimcima, u Šabačkoj Kamenici padavine su natopile useve i dvorišta.

I u Rači Kragujevačkoj kiša je otvorila bujične potoke u kanalima.

Kiša je protutnjala i preko Šimanovaca gde su ulice bile pune vode.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()