Od kiše do sunca: Porast temperature i dan pun iznenađenja pred nama

U toku dana promenjivo oblačno sa sunčanim intervalima

18.08.2023. 08:03
  • Podeli:
beograd sunčano sava radovanović tanjug-64b0e4c8d2344.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

U Srbiji će danas u većem delu dana biti promenljivo oblačno, a kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom se očekuju uglavnom pre podne na severu i zapadu, a posle podne i na jugozapadu, dok će na istoku i jugu zemlje biti pretežno sunčano, saopštio je danas Republički hidro-meteorološki zavod.
Vetar slab promenljiv, na istoku umeren i jak istočni, sa temperaturama od 15 do  33 stepena.

U Beogradu je ujutro moguća lokalna pojava kratkotrajne magle, dok će u toku dana biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima uz mogućnost kratkotrajne kiše posle podne.

Vetar slab promenljiv, najniža temperatura oko 20, najviša oko 31 stepen.

U subotu iznad većeg dela Srbije promenljivo oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, dok će se na istoku zadržati pretežno sunčano. 

Od nedelje pretežno sunčano i toplo u svim krajevima, dnevna temperatura će biti u porastu, lokalno i do 35 stepeni, a samo je u planinskim predelima, uz izolovani razvoj oblačnosti, moguć kratkotrajni pljusak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()