Oluja se sručila na Beograd: RHMZ izdao upozorenje za glavni grad, biće nevreme i u drugim delovima Srbije

Naselja na južnom obodu grada proći će bez kiše

11.06.2024. 11:33
  • Podeli:
Nevreme_Beograd_kiša_pljusak_grad_Foto Tanjug_Vladimir Šporčić (3)-64ce622f42d78.webp Foto: Tanjug / Vladimir Šporčić

U ovom trenutku u blizini Beograda premešeta se grmljavinski sistem sa obilnim pljuskovima i grmljavinom. Ovaj sistem svojom glavninom prmeešta se preko zapadnog i severnog oboda grada, a u narednih pola sata jačih pljuskova sa grmljavinom biće na Novom Beogradu, u Zemunu, Batajnici, u širem centru grada i na levoj obali Dunava, dok će naselja na južnom obodu Beograda proći bez kapi kiše.

Lokalno su mogući izraženiji pljuskovi.

Screenshot RHMZ

Ovaj grmljavinski sistem veoma brzo će se premeštati preko Beograda u jugozapadnoj visinskoj struji dalje prema Banatu.

U toku poslepodneva u Beogradu će biti svežije, a oko 13 časova stići će i aktuelna oblanost iz Podrinja, Srema i Mačve, uz kišu i pljuskove i prijatno osveženje, ali bez oluja.

U Beogradu će danas zbog pljuskova i severozapadnog vetra biti za 10 stepeni svežije. Da podsetimo, juče je mereno 35,5°C.

Screenshot RHMZ
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()