Pakleni dan pred nama: Temperatura od 33 do 36 stepeni

Duvaće slab vetar promenljivog pravca

25.08.2023. 07:44
  • Podeli:
vreme sunce vrućina Shutterstock-646398bfa4584.webp Foto: Shutterstock

Period visokih temperatura u Srbiji potrajaće do utorka, uz maksimalne vrednosti od 33 do 37 stepeni, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru će po kotlinama jugozapadne Srbije i na Pešterskoj visoravni biti magle, dok se u toku dana očekuje pretežno sunčano i toplo vreme. 

Posle podne, u planinskim predelima istočne i jugoistočne Srbije, postoji mala šansa za kratkotrajnu kišu ili pljusak.

Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Najniža temperatura biće od 15 do 22, najviša od 33 do 36 stepeni.

U Beogradu će danas biti sunčano i toplo vreme, uz slab vetar. Najniža temperatura biće oko 22, najviša oko 34 stepena.

Meteorološke prilike će biti povoljne za većinu hronično obolelih, a blagi oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja i poremećaj sna.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()