Posle hladnog jutra sunčan dan - temperatura do 20 stepeni

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar

18.10.2023. 07:48
  • Podeli:
Jesen sunce drvo pixabay-6527aa302702d.webp Foto: Pixabay

U Srbiji će jutro biti hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazom, po kotlinama i duž rečnih dolina sa maglom, dok će u toku dana biti pretežno sunčano i toplije. Najviša dnevna temperatura od 16 do 20 stepeni.

Posle hladnog jutra u Srbiji pretežno sunčano i toplije, samo na krajnjem jugu i jugoistoku pre podne oblačno. Jutarnja temperatura od 0 do 7 stepeni, najviša od 16 do 20.

Tokom noći naoblačenje sa zapada, usloviće u severnoj, zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji  mestimično kratkotrajnu kišu.

U Beogradu jutro hladno, na periferiji grada sa slabim prizemnim mrazom.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar.

U toku dana pretežno sunčano i toplije. Najniža temperatura od 2 do 5, najviša oko 17 stepeni Celzijusa.

U četvrtak promenljivo oblačno uz nagli porast temperature i pojačanje vetra.

U petak i subotu vetrovito i još toplije. U subotu sa severa i zapada jače naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i postepenim padom temperature.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()