Pripremite kišobrane: Vrućine ostaju ali stiže pogoršanje vremena

Najviša dnevna temperatura do 31 stepen

19.09.2023. 07:48
  • Podeli:
pixabay pljusak kiša letnja kiša ljetnja kiša vrijeme vreme ljeto leto padavine.jpg Foto: Pixabay

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji lokalno mogu biti izraženiji uz kratkotrajnu pojavu grada uglavnom na zapadu i jugozapadu Srbije. 

Vetar u većem delu slab promenljiv, ujutro i pre podne u košavskom području umeren i jak, a na jugu Banata povremeno i olujni jugoistočni, posle podne u slabljenju. 

Najniža temperatura od 12 stepeni na jugoistoku Srbije do 21 stepen na jugu Banata, a najviša od 26 do 31 stepen.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. 

Vetar ujutro i pre podne umeren, kratkotrajno i jak jugoistočni, posle podne u slabljenju. 

Najniža temperatura oko 21 stepen, a najviša oko 31 stepen, navedeno je u saopštenju RHMZ.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()