Proleće tek počelo, a već smo ušli u leto: Ujutru će vam biti hladnjikavo, ali popodne - vrućina

Temperature će se kretati od 4 do 28 stepeni, a do ponedeljka možemo očekivati i +30

29.03.2024. 07:00
  • Podeli:
Tan2023-08-2413490258_4 beograd, leto, vremenska foto strahinja aćimović-64f816067eca1.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

U Srbiji će danas vreme biti pretežno sunčano i još toplije, a posle podne sa umerenom i prolaznom oblačnošću, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar južnih smerova, na severu Vojvodine i u planinskim predelima pojačan, a temperature će se kretati od četiri do 28 stepeni.

U Beogradu će biti sunčano i još tolije vreme, duvaće slab južni i jugoistočni vetar, a najviša dnevna temperatura biće oko 27 stepeni.

Do ponedeljka će se zadržati letnje temperature - do 30 stepeni, a prolazno naoblačenje, sa lokalnim pljuskovima i manjim zahlađenjem očekuju se u ponedeljak uveče.

Od utorka do kraja nedelje očekuju se temperature od 20 do 23 stepena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()