Proleće u februaru: Danas temperatura i do 20 stepeni

Najniža temperatura od -2 stepena na jugu i jugoistoku do 8 stepeni u Beogradu, najviša od 14 na jugu do čak 20 stepeni na zapadu zemlje

18.02.2023. 08:57
  • Podeli:
Beogradu_saobraćaj_Zeleni venac_Foto Tanjug Miloš Milivojević (2)-63e3772bb092c.webp Foto: Tanjug / Miloš Milivojević

Danas se u Srbiji očekuje slaba kratkotrajna kiša na severoistoku Srbije.

Vetar slab i umeren, u Vojvodini, istočnoj Srbiji i planinskim predelima povremeno i jak zapadni.

Najniža temperatura od -2 stepena na jugu i jugoistoku Srbije do 8 stepeni u Beogradu, a najviša od 14 stepeni na jugu do 20 stepeni na zapadu Srbije.

U Beogradu danas ujutro umereno oblačno, tokom dana pretežno sunčano i toplo.

Vetar slab i umeren, zapadni. Najniža temperatura od 5 do 8 stepeni, a najviša oko 18 stepeni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()