RHMZ upozorio na jako nevreme: Grmljavina stiže iz BiH, poznato koji će delovi zemlje biti na udaru

Prvo će na udaru biti Podrinje

13.06.2024. 15:13
  • Podeli:
pljusak kiša nevreme vladimir šporičić tanjug-666829687dc64.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas da će jaka grmljavinska nepogoda iz pravca BiH u narednom satu zahvatiti delove Podrinja i imati tendenciju daljeg premeštanja preko unutrašnjosti Mačvanskog okruga. 

Screenshot RHMZ

Kiša i pljuskovi sa grmljavinom počeće i u delovima Bačke, Srema, Šumadije i na jugozapadu Srbije, objavio je RHMZ.

Osim u Mačvanskom okrugu, pojava jakih pljuskova sa grmljavinom i gradom očekuje se i na zapadu Vojvodine na potezu Šid - Bačka Palanka.

Screenshot RHMZ
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()