Sledi nam nagli porast temperature: RHMZ upozorava na naglo topljenje snega i ledenu kišu

Da nevolja bude veća, prognoziran je i jak južni vetar

29.11.2023. 13:08
  • Podeli:
sunce, sneg, zima, topljenje snega, zubato sunce - pixabay-6567299fcfb90.webp Foto: Pixabay

Republički hidrometeorološki zavod objavio je danas upozorenje na mogućnost naglog topljenja snega od sutra na području Srbije.

"Od četvrtka posle podne do subote, nagli porast temperature u većini mesta. Na planinama intenzivno topljenje snega u kombinaciji sa jakim južnim vetrom", navodi se u saopštenju.

RHMZ je, takođe, objavio upozorenje na ledenu kišu za područje severozapadne i istočne Srbije.

"Od četvrtka ujutro na krajnjem severozapadu, a uveče na istoku Srbije, moguća je lokalna pojava kiše koja će se lediti na tlu", dodaje se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()