Stidljivo sunce i mestimično kiša: U utorak moguć i sneg u pojedinim delovima zemlje

Pre podne biće i perioda sunčanog vremena

12.03.2024. 07:01
  • Podeli:
vreme kiša jesen hladno tanjug-65786b7183a28.webp Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova, koji posle podne, uglavnom na istoku i jugu, mogu biti praćeni i grmljavinom, dok će na visokim planinama padati sneg. 

Pre podne biće i perioda sunčanog vremena. 

Padavine će biti češće u brdsko-planinskim predelima, dok će na severu biti ređa pojava i očekuju se u poslepodnevnim i večernjim satima. 

Vetar slab i umeren, na severu, zapadu i u planinskim predelima povremeno jak, zapadni i jugozapadni, u toku dana i severozapadni. 

Najniža temperatura od 4 do 9, najviša od 11 do 17 stepeni Celzijusa.

Screenshot RHMZ

U Beogradu sutra promenljivo oblačno i suvo sa periodima sunčanog vremena, uz slab i umeren zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od 6 do 8, najvisa oko 15 stepeni Celzijusa.

U sredu i četvrtak pretežno oblačno i u većini krajeva sa kišom, na visokim planinama povremeno sa snegom. 

Od petka promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima, sa ređom pojavom kratkotrajne kiše.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()