Subota je bila najtopliji 2. decembar u poslednjih 120 godina

U Valjevu je juče izmereno 26 stepeni, a u Loznici 25

03.12.2023. 10:35
  • Podeli:
Jesen sunce drvo pixabay-6527aa302702d.webp Foto: Pixabay

Jučerašni dan je bio najtopliji 2. decembar u poslednjih 120 godina u Beogradu, temperatura je bila 22 stepena, objavio je portal Danas.

U Valjevu je juče izmereno 26 stepeni, a u Loznici 25.

Temperature u Srbiji i regionu su danas u osetnom padu, a vetar u skretanju na severozapadni.

"Usled pada temperature kiša će ponegde u brdsko-planinskim predelima preći u slab sneg", navedeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na snazi je upozorenje da će na Limu kod Prijepolja vodostaj do biti nešto iznad granice redovne odbrane od poplave.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()