Sunčano i malo toplije: Do kraja nedelje lepo iznenađenje, temperature u porastu

Za vikend temperatura će se popeti i na 13 stepeni

30.01.2024. 07:00
  • Podeli:
beograd jesen zima Strahinja AćimovićTanjug-65805b6362f37.webp Foto: Strahinja AćimovićTanjug

U Srbiji će u utorak, 30. januara biti pretežno sunčano vreme, sa slabim do umerenim vetrom i temperaturama od minus šest do devet stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će takođe biti pretežno sunčano sa kratkotrajnom maglom ujutru u nižim delovima grada. Duvaće lab do umeren, jugoistočni vetar, a temperature će se kretati od minus četiri do osam stepeni.

U narednih sedam dana zadržaće se tokom većeg dela perioda suvo vreme uz sunčane periode i povremenu umerenu oblačnost. 

Kiša se očekuje u četvrtak uveče  najpre na severu Srbije, a u toku noći, u petak ujutro i pre podne kratkotrajno i u ostalim krajevima.

Na planinama će padati sneg, a od 1. februara se očekuje porast i jutarnjih i dnevnih temperatura.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()