Sunce vas ispraća na posao, a kiša sa posla: Od sredine dana nigde bez kišobrana

Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar

07.05.2024. 07:00
  • Podeli:
kiša, jesen, kišobran pixabay-6638ab64e42b3.webp Foto: Pixabay

 U Srbiji će u utorak, 7. maja biti promenljivo oblačno i toplo vreme, pre podne sa sunčanim intervalima, a od sredine dana nestabilno mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar, a temperature će se kretati od devet do 27 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i toplo, sa sunčanim intervalima u toku prepodneva, dok se posle podne i uveče očekuje nestabilno vreme na širem području grada sa lokalnom pojavom kiše ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom i sa najvišom dnevnom temperaturom oko 27 stepeni.

Prema izgledima vremena za naredne dane, od srede, 8. maja, do 13. maja malo svežije sa dnevnim temperaturama od 19 do 24 °C.  

Sredinom sedmice - u sredu i četvrtak će kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom biti najučestaliji pa se očekuju u većini mesta, a lokalno će biti praćeni sitnim gradom i količinom padavina većom od 20 mm za kratko vreme.  Od petka, 10. maja više sunčanih sati, a padavine će postati ređa pojava.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()