Temperatura raste, idemo ka tropskim noćima: Stiže poboljšanje vremena

Najniža temperatura od 13 do 15, najviša oko 28 stepeni Celzijusa.

15.06.2024. 07:00
  • Podeli:
devojčica, trčanje, sreća, baloni, sunce, proleće, pixabay-657c3b0302845.webp Foto: pixabay

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro biti sveže, a tokom dana  pretežno sunčano i malo toplije.
Vetar slab, promenljiv. 

Najniža temperatura od 8 stepeni na jugu Srbije do 16 stepeni Celzijusa u Negotinskoj Krajini, a najviša od 27 do 30 stepeni. 

U toku noći na krajnjem severu Vojvodine moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

U Beogradu sutra jutro sveže, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab, promenljiv. 

Najniža temperatura od 13 do 15, najviša oko 28 stepeni Celzijusa.

U Srbiji u nedelju veći deo dana pretežno sunčano i toplo, samo posle podne na jugozapadu Srbije, a u toku noći i u ostalim krajevima južno od Save i Dunava umereno naoblačenje, koje će u ponedeljak ponegde usloviti prolaznu kišu ili pljusak sa grmljavinom. 

Od utorka pretežno sunčano i vrlo toplo sa maksimalnim temperaturama od 30 do 35 stepeni, a oko 20. juna dnevni maksimumi lokalno će biti i malo iznad 35 stepeni Celzijusa. 

U urbanim sredinama tropske noći.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()