Temperaturni šok: U ovom srpskom gradu je bilo +39, temperatura naglo pala na +20

Banatski Karlovac je pre devet dana bio najtopliji grad u Srbiji sa najvišom izmerenom temperaturom

20.07.2024. 21:08
  • Podeli:
kiša pljusak Tanjug VLADIMIR ŠPORČIĆ-6479b911c5942.webp Foto: Tanjug / Vladimir Šporičić

 

Nevreme je protutnjalo Srbijom i donelo nagli pad temperature u većini mesta. Najniža temperatura izmerena na Kopaoniku +17 i Crnom vrhu gde je bilo +116 stepeni, a od gradova u Banatskom Karlovcu gde je izmereno +20. Stepen više bilo je čak i u Sjenici i na Zlatiboru gde je izmereno +21.

Podsetimo, Banatski Karlovac je 11. jula bio najtopliji grad u Srbiji jer je tada u ovom gradu izmereno +39 stepeni.

U Beogradu je tako izmereno +24, a koliko su velike razlike razlike u temperaturi pokazuje i to da je u Novom Sadu bilo +26 stepeni u 20 časova.

Pljuskovi i grad napravili su štetu u više gradova, a izazvali su i haos na auto-putu Miloš Veliki.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()