Turisti u šoku: Visoke temperature u Bodrumu topile asfalt

U Bodrumu je izmereno +44

21.07.2024. 23:45
  • Podeli:
AA-20230621-31484239-31484232-ZNAMENITOSTI_MUGLE_NAJLJEPSI_PREDJELI_EGEJSKOG_I_MEDITERANSKOG_MORA_SUSRECU_SE_U_BODRUMU-6492cc9338f3e.webp Foto: Anadolija

Delove Turske zahvatio je toplotni talas, a visoke temperature u Bodrumu dovele su do toga da se na pojedinim mestima topi asfalt.

Kako prenosi portal Tgrt.haber, ekstremne vrućine preovladavale su u bodrumskom okrugu Mugla poslednjih nekoliko dana.

Temperatura vazduha porasla je na 44 stepena, usled čega se topio asfalt na kolovozima. Ovo je izazvalo poteškoće za one koji žive u seoskim naseljima i za vozače koji prolaze ovim putevima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()