U Srbiji oblačno - u ovim delovima slaba kiša: Temperature do 20 stepeni

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak, a na jugu Banata sa udarima i olujne jačine.

17.10.2024. 07:00
  • Podeli:
vreme, beograd, oblaci, oblačno - 12 nov 2023 - foto tanjug strahinja aćimović-655e43a45936f.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

U Srbiji će u četvrtak, 17. oktobra biti malo i umereno oblačno, u zapadnoj polovini zemlje i potpuno oblačno pa se ponegde u Podrinju i na jugozapadu Srbije očekuje slaba kiša, a temperature će se kretati od dva do 20 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak, a na jugu Banata sa udarima i olujne jačine.

U Beogradu će biti malo i umereno oblačno uz umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar i najvišu dnevnu temperaturu oko 20 stepeni.

Kako se navodi, u narednom periodu se u Srbiji nastavlja period suvog vremena sa temperaturom u granicama proseka za drugu polovinu oktobra, u većini mesta od 16 do 21 stepen, samo se očekuje umeren i jak vetar do kraja nedelje, na jugu Banata povremeno i olujni jugoistočni vetar.

Najjači udari košave očekuju se u subotu, 19. oktobra. 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()