Vraćaju se vrućine: Danas do +36 stepeni, narednih dana još toplije

U Beogradu će danas temperatura biti do +34, a u ostalim delovima zemlje do +36

23.08.2024. 06:00
  • Podeli:
vreme u srbiji, srbija, vremenska prognoza vremena, temperatura, temperature, vrućina - shutterstock_1792203719-66c078d00489f.webp Foto: Shutterstock

U Srbiji će u petak, 23. avgusta biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme uz slab promenljiv vetar i temperature od 14 do 36 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti slično b+vreme sa najvišom dnevnom temperaturom oko 34 stepena.

U drugoj polovini naredne nedelje očekuje se manji pad temperature, a u brdsko-planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()