Vremenski rolerkoster: U toku dana do +37, uveče nagla promena vremena

Pripremite se na veliku promenu vremena

02.08.2024. 07:15
  • Podeli:
Beograd_sunčano vreme_fontana_Foto Tanjug_Vladimir Šporčić-6493e47fd7b97.webp Foto: Tanjug / Vladimir Šporčić

Sutra u većem delu Srbije biće umereno do pretežno oblačno, toplo i sparno vreme, ponegde sa slabom kišom ili kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom dok je na jugozapadu moguć grad, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar koji će u Vojvodini i u brdsko-planinskim predelima kratkotrajno biti jak.

Najniža temperatura tokom dana od 12 do 23 stepeni Celzijusovih, a najviša od 33 do 37 stepeni.

U toku noći na subotu očekuje jače naoblačenje i pad temperature, a na severu i zapadu zemlje intenzivni pljuskovi s grmljavinom.

U Begradu sutra umereno oblačno, toplo i sparno, od popodneva povremeno s kišom ili kratkotajnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće umeren, kratkotrajno i jak severozapadni vetar. Najniža temperatura od 19 do 23 stepeni Celzijusovih, a najviša oko 34 stepeni.

I u Beogradu toku noći ka suboti jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima s grmljavinom.

U subotu se očekuje pretežno oblačno i svežije sa kišom i pljuskovima, intezivnijim ujutro i pre podne na severu i zapadu Srbije, popodne i uveče postepeni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

Od nedelje ponovo pretežno sunčano i sve toplije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()