Vučić: U Kataru ćemo napraviti dobar posao za našu Srbiju

Predsednik Srbije u Kataru učestvuje na Konferenciji u organizaciji UN, a sastaće se i emirom te države šeikom Tamimom bin Hamadom Al-Tanijem

04.03.2023. 20:58
  • Podeli:
Tan2022-11-3_132944892_5 Aleksandar Vučić Tanjug Strahinja Aćimović-1667554112998.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas doputovao u Katar gde će učestvovati na Konferenciji u organizaciji Ujedinjenih nacija, proslavio je 53. rođendan u krugu najbližih saradnika.

On je takođe saopštio da veruje da će "u Kataru napraviti dobar posao za  Srbiju".

"U Kataru je skoro ponoć. Ujutro idemo na sastanke u 7 sati i želim da se odmorim i dobro pripremim. Ipak, ove divne dame, pošto nisam bio naročito druželjubiv, donele su mi tortu za 53. rođendan. Hvala što su tu već 10 godina i hvala svima kojima neću stići da odgovorim sutradan. Verujem da ćemo i ovde u Kataru napraviti dobar posao za našu Srbiju! Živela Srbija!", napisao je Vučić na Instagram nalogu budućnostsrbijeav.

Tokom posete, Vučić će se sastati sa emirom države Katar, šeikom Tamimom bin Hamadom Al-Tanijem, saopštila je ranije služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()