Opra Vinfri se oprostila od Tine Tarner: Voditeljka dirnula sve na mrežama

"Zahvalna sam na njenoj hrabrosti, što nam je pokazala kako izgleda pobeda u Manolo cipelama i kožnom miniću. Jednom je pričala sa mnom da kada dođe vreme da napusti ovu zemlju, neće biti uplašena, već uzbuđena i znatiželjna", napisala je Opra

26.05.2023. 12:00
  • Podeli:
Oprah Tina Turner-6470766da5f99.webp Foto: Profimedia

Tina Tarner, kraljica rokenrola koja je preminula u 83. godini u Švajcarskoj. Opra Vinfri, čuvena voditeljka, uputila je vrlo dirljive reči o ovoj svetskoj divi.

"Prvo sam bila obožavateljka Tine Tarner, zatim istinski fan prateći je iz emisije u emisiju širom zemlje, a onda smo, na kraju, postale smo prave prijateljice. Ona je naša večna boginja rokenrola, koja je suzdržavala veličinu unutrašnje snage koja je rasla tokom njenog života života. Bila je uzor ne samo meni nego i celom svetu. Ohrabrivala je deo mene za koji nisam znala da postoji.

Zahvalna sam na njenoj hrabrosti, što nam je pokazala kako izgleda pobeda u Manolo cipelama i kožnom miniću. Jednom je pričala sa mnom da kada dođe vreme da napusti ovu zemlju, neće biti uplašena, već uzbuđena i znatiželjna. Jer je naučila kako da ŽIVI okružena svojim voljenim suprugom Ervinom i prijateljima. Ja sam bolja žena, bolji čovek, jer je njen život dotaknuo moj. Zaista je bila jednostavno najbolja".

Na mrežama se naime, pojavio snimak koji prikazuje kako je kraljica rokenrola svojevremeno iznenadila čuvenu voditeljku za njen 50. rođendan.

Tina je doputovala iz Švajcarske kako bi nastupila u "The Oprah Winfrey Show" 2004. godine, prenosi Daily Mail.

Glumac Džon Travolta je najavio Tinin nastup, a publika je bila u transu.

"Sledeće iznenađenje stiže iz Švajcarske", počeo je Džon.

"Švajcarska?", zbunjeno je upitala Opra.

Opra je brzo shvatila ko je misteriozni izvođač kada je Džon nagovestio još jednu rečenicu, što je navelo voditeljku da iskoči iz svog sedišta i vrisne čim je shvatila da Tina u zgradi.

  • Podeli: