Aleksandar Apostolovski je voditelj nove debatne emisije Una televizije 'Između redova'

Da li verujemo svojim očima, ušima i rečima? Odgovor ćemo dobiti u novoj emisiji “Između redova” sa poznatim novinarom Aleksandrom Apostolovskim Od 23. marta, svakog četvrtka u 21 časova na Una televiziji

17.03.2023. 12:49
  • Podeli:
IZMEDJU REDOVA-641453aab87a8.webp Foto: UNA

Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA startuje u ponedeljak, 20. marta sa bogatom prolećnom programskom šemom.

Nova društveno – politička, debatna emisija Una televizije “Između redova” donosi ono što nam najviše nedostaje, da razumemo aktulene događaje iz pravog ugla odnosno da naučimo da čitamo između redova.

Novo TV lice I voditelj Aleksandar Apostolovski, poznati novinar i kolumnista lista „Politika”, u svojoj debatnoj emisiji na Una televiziji, istraživaće i otvarati pitanja koja nam kroje sudbinu, postavljati dnevne vesti u širi i razumljiviji kontekst i sa svojim gostima otvoreno razgovarati o promenama u okruženju dajući nam novi uvid u domaće i svetske tokove i događaje. Od 23. marta, svakog četvrtka u 21 časova na Una televiziji.

„Oduvek mi se sviđala stolica na kojoj sedim. I pozicija da pitam, umesto da budem pitan. Ideja je da kao kolumnista najuticanijeg i najstarijeg lista u ovom delu Evrope, prenesem duh Gutenberga na ekrane.

Iako u Srbi postoji mnogo televizija i ima puno galame, u javnom prostoru kao da vlada ritual ćutanja. Gosti emisije će biti oni koji nam kroje sudbinu, oni koji se sa tom garderobom nose, kao i oni koji žele da budu novi šnajderi. Ekskluzivni gosti će nam dati odgovore šta će biti sa njima, nama i Srbijom. Toliko za sada, neka nešto ostane između redova”, najavljuje Apostolovski.

Kroz emisije ćemo videti suočavanja i čuti otvorene razgovore između različitih političkih činilaca, analitičara, novinara, ljudi na pozicijama i onih koji svakodnevno utiču na dešavanja u našem okruženju.

Voditelj će sa gostima istraživati najznačajniji spektar aktuelnosti - od međunarodne i unutrašnje politike, ekonomije, velikih događaja, pa sve do društvenih fenomena. Ukratko, sve ono što okupira pažnju javnosti u tom trenutku.

Spremite se da zajedno sa Apostolovskim čitamo između redova.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je u:

 

Na teritoriji Beograda - GRADSKA TELEVIZIJA na poziciji 11 set top box alotment Avala

MTS Iris (na poziciji 125)

Supernova (na poziciji 25)

Orion Telekom (na poziciji 11)

BeotelNet (na poziciji 11)

Yettel Hipernet (na poziciji 14)

Sat Cable (na poziciji 47)

KBC NET (na poziciji 11)

NEXT (na poziciji 24)

JOTEL (na poziciji 27) 

BOSNA I HERCEGOVINA

MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2)

MTEL (na poziciji 22)

Supernova (na poziciji 19)

HomeTV – Eronet (na poziciji 30)

MAX TV (na poziciji 20)

WIRAC (na poziciji 22)

TERC KTV (na poziciji 130)

MEDIASKY (na poziciji 25)

AMBNET (na poziciji 12)

STOKIĆ KDS (Doboj) (na poziciji 24)

MISS KDS (Bihać) – (na poziciji 158)

KTV E-G-E (na poziciji 12)

DINNET (na poziciji 30)

TXTV (na poziciji 130)

Global IPTV (na poziciji 9 u BIH i poziciji 4 u RS) 

 

CRNA GORA

MTEL ME (na poziciji 112)

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()