Šniclu u biber sosu servirati sa paprikom
Svinjsko meso potopljeno u specijalan sos postaje mekano i rastresito, tako da se razdvaja lagano samo na jedan dodir.
Ovaj recept zahteva i malo kulinarskog umeća, ali nemojte se obeshrabriti.
- 300g svinjskog filea
- 2 prstohvata šarenog bibera
- Prstohvat soli
- Čašica vinjaka
- 1 paprika
- Čen belog luka
- Maslinovo ulje
- 20g putera
- ½ čaše crvenog vina
Napraviti šniclu od svinjskog filea. Potopiti šniclu u miksu bibera i soli, sa vinjakom.
Papriku iseckati na štapiće. Izgrilovati papriku i beli luk i posoliti. Meso ispržiti na maslinovom ulje i puteru.
Dodati crveno vino. Šniclu u biber sosu servirati sa paprikom, a možete dodati od priloga i pečeni krompir ili pire, i salatu po želji.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.