Recept je proveren, a ukus je iz bakine kuhinje
Foto: Bakina kuhinjaPredstavljamo vam recept za najslasniji posni pasulj s krompirom i tikvicama. Ovo jelo je savršeno za sve koji vole ukusnu i zdravu hranu. Kombinacija pasulja, krompira, tikvica i aromatičnih začina stvara neodoljiv obrok koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.
Priprema je jednostavna, a rezultat je jelo koje će vas podsetiti na bakinu kuhinju. Uživajte u svakom zalogaju i podelite ovaj recept sa svojim prijateljima. Ne zaboravite da lajkujete video, ostavite komentar i pretplatite se na naš kanal za još ukusnih recepata.

Pasulj oprati u nekoliko voda, jednu provreti i ponovo proprati.
Naliti vodu, ubaciti seckan luk, papriku, lovorov list, krompir i tikvicu.
Dodati šargarepu, biber u zrnu i ulje kao da zapržavamo. Kuvati pasulj dok se ne skuva.
Odliti vode malo u činiju, dodati griz, mlevenu papriku, mleveni biber i još malo ulja i izdrobljen beli luk. Sve izmešati i sipati u pasulj. Ostaviti da vri par minuta, pa dodati seckan peršunov list. Pasulj je gotov.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







