Obožavaćete ga
Donosimo vam recept za potaž od šargarepe, ukusan i sočan, kao stvoren za hladne zimske dane.
Očistite i iseckajte svo povrće. Sipajte malo ulja u šerpu pa propržite sitno seckan luk. Posle par minuta umešajte i praziluk.Umešajte krompir i šargarepu pa pomešajte sa ostalim sastojcima. Prodinstajte nekoliko minuta pa dodajte bujon i pustite da se kuva oko pola sata. U blenderu usitnite potaž pa ga začinite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.