Ručak za celu porodicu
Iz bakine kuhinje vam donosimo pasulj po tradicionalnom receptu.
Pasulj dobro oprati, preliti hladnom vodom i ostaviti preko noći. Sutradan ga oprati iz te vode sipati novu da malo provri. Baciti vodu i naliti vodom. Dodati papriku suvu, lovorov list, zrno bibera i staviti da se kuva.
Ako pasulj nije stariji od godinu dana skuva se za manje od sat vremena. U tiganj naseckati crni luk pa malo pržiti, dodati kašiku brašna ravnu i seckan beli luk.
Kad dobije krem boju dodati mlevenu papriku i odmah skinuti i sipati u pasulj. Dodati začin i ml biber. Kuvati još dva minuta i pasulj je gotov.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.