Recept je proveren, a ukus priča priče
Foto: Bakina kuhinjaPutovanje u prošlost kroz ukus: Ovaj tradicionalni recept za kiseli kupus će vas odvesti u bakinu kuhinju. Kombinacija sočnog mesa i kiselog kupusa stvara nezaboravan spoj okusa. Savršen obrok za hladne dane.

Kupus iseći na kocke, ukoliko je prekiseo - malo ga oprati. Poređati u šerpu pola kupusa, zatim odozgo krmenadle i pokriti drugim delom kupusa.
Staviti alevu i tucanu papriku po želji, biber u zrnu i lovorov list. nekoliko čena belog luka, naliti vodom i kuvati oko sat vremena u ekspres loncu na laganoj vatri.
U običnom loncu oko dva sata.
Servirati uz domaću mekanu bakinu proju.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







