Ako se ukućani "izlanu" i kažu komšiluku šta pripremate, brzo će ljudi nagrnuti na vaša vrata i sve pojesti
Otvorite vrata svom ukusu iz detinjstva! Iz bakine kuhinje danas za vas stiže recept za karamel oblande, koje nas podsećaju na vreme kada smo bili "mali" i bezbrižni.
Baka se pobrinula da priprema bude uzbudljiva, sa modernim preokretom. Vi se, sa druge strane, pobrinite da niko od ukućana ne kaže komšiluku šta pravite, jer će u sprotnom svi nagrnuti na vaša vrata i ubrzo ćete ostati bez izvanredne poslastice.
U mleko sipati šećer, pa izmešati i dodati vanilin šećer. Kuvati da se zgusne i postane svetli karamel. Ubaciti maslac.
Kuvati još malo i izvaditi malo na tacnu, da se ohladi. Ako je gusto, skloniti sa šporeta.
Podeliti na dva dela, pa u jedan dodati čokoladu i izmešati da se izjednači.
Na dva lista premazati čokoladu, pa svetli fil i spajati listove. Pritisnuti nečim da se stegne. Na kraju vam preostaje samo da isečete oblande na štanglice i uživate.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.