Prilično je sigurno reći da biste mogli da ga jedete i kao doručak, i kao ručak, i kao večeru
Pun vam je frižider, ali nemate previše vremena, a treba nešto da se pojede? O, ništa lakše - iz bakine kuhinje stiže brzo rešenje za - brzi sendvič.
Ali, nije to bilo kakav sendvič - to je gurmanski, sočni i preukusni sendvič. I, sa obzirom na to kakvi su sastojci, prilično je sigurno reći da biste mogli da ga jedete i kao doručak, i kao ručak, i kao večeru - samo ne preterujte, "bogat" je i kaloričan.
U tiganj sipati malo ulja, pa naseckati beli luk i dodati mleveno meso - dinstati ga 5 minuta. Ubaciti začine, so, mleveni biber, začin za meso, kari i skloniti sa vatre.
Dodati jedno celo jaje i dobro izjednačiti. U sud razbijte dva jaja pa izmutite.
Dodati kačkavalj i izmešati. Meso podelite na 4 dela (ja sam imala 4 sendviča). Na jedan komad staviti 1/4 mesa, pa rasporediti na hleb. Pritisnuti malo rukom i dodati list kačkavalja i odozgo poklopiti drugim parčetom.
Staviti u mleko sa kačkavaljem da upije i ređati u podmazan pleh - i tako i ostalo. Peći na 220 stepeni Celzijusa 15-20 minuta da porumeni i služiti toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.