Svega nekoliko minuta će vam biti potrebno da ga napravite bez ikakve muke.
Foto: Bakina kuhinjaZa pripremu salata ili kao dodatak jelima, odlično se slaže majonez. Ukoliko već koristite majonez, ovo je domaća varijanta, svakako zdravija od onoga koji kupujete u supermarketima.
Domaći majonez nije najzdraviji umak, ali svakako nema veštačke dodatke, konzervanse, pojačivače ukusa, arome i boje, svi sastojci su prirodni i domaći.
Svega nekoliko minuta će vam biti potrebno da ga napravite bez ikakve muke.
Jaja skuvati, pa oljuštene staviti u bokal, dodati ulje, vodu, so, beli luk i sirće. Štapnim mikserom miksati do željene gustine.
Uz majonez možete poslužiti pljeskavice od mesa, a kako se one prave i majonez pogledajte u video snimku:
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







