Po bakinom receptu je fenomenalan
Iz bakine kuhinje vam donosimo božićni podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima.
Na ulju propržiti sečen praziluk, dodati mlevenu papriku, pa ubaciti kupus na rezance. Sve dobro izdinstati.
Ubaciti malo začina, izjednačiti i sipati u zemljani sud, izravnati i poređati suva rebra, lovorov list i zapeći u rerni oko sat vremena.
Uz podvarak obavezno ide vruća proja.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.