Mnogo se brže spremaju, a ukusne su kao i one 'prave' iz rerne
Italijanska kuhinja je veoma popularna u celom svetu, a jelo koje domaćice s naših prostora rado spremaju su svakako lazanje.
Ukoliko ste u potrazi za novim načinom spremanja lazanja, na pravom ste mestu. Donosimo vam recept za pripremu lazanja – iz tiganja.
Sitno seckan crni luk dinstajte na ulju dok ne postane staklast.
Kada omekša, dodajte usitnjen beli luk, meso, so i biber, pa pržite nekoliko minuta dok meso ne bude gotovo.
Dodajte vodu, sok od paradajza i ostavite da se krčka desetak minuta.
Preko mesa poređajte listove za lazanje, pa prelijte pelatom.
Poklopite tiganj i ostavite na vatri dvadesetak minuta dok se testenina ne skuva.
Kada se sve ukrčkalo, pospite izrendanim kačkavaljem.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.