Prepun zdravih masti i proteina
Svi mi volimo s vremena na vreme da otvorimo jednu kesicu ukusnog, hrskavog čipsa.
Iako je ovo većini omiljena grickalica ipak nije toliko zdrava.
Ako imate želju za grickanjem, a plašite se da ćete se ugojiti, onda je ovo pravi recept za vas.
Ukusne i hrskave leblebije će vam promeniti navike grickanja, nakon što ih probate nećete više pomisliti na čips.
Zagrejati rernu na 175 C.
U maloj posudi umutite ulje, kim, beli luk u prahu, čili u prahu, morsku so, crni biber i crvenu papriku.
Zatim dodati leblebije i dobro sjediniti.
Na pleh postaviti papir za pečenje i pojednako rasporediti leblebije tako da prekriju dno pleha.
Pecite u zagrejanoj rerni, povremeno mešajući, dok lepo ne porumeni i dok ne postanu hrskave.
Pecite ih oko 45 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.