Sočan slatkiš za sve sladokusce
Fenomenalna poslastica pravi se brzo i lako, a nema ko će ostati na jednom parčetu.
U jednoj posudi sjedinite kiselu pavlaku, šećer i mleveni keks pa promešajte. Zasebno umutite slatku pavlaku dok ne postane gusta. Čokoladno mleko podelite na tri dela. Prvu koru prelijte sa čokoladnim mlekom, pa preko nanesite keks fil, pa preko slatku pavlaku. Ponovite postupak još 2 puta. Završite sa slatkom pavlakom, pa umutite šlag i premažite preko torte.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.