Mekane i sočne, za ručak koji se pamti
Foto: ShutterstockDonosimo vam recept za specijalitet od ribe - ćufte od skuše koje ćete obožavati.
Što sitnije iseckajte oslića bez kostiju, luk i bademe. Zatim dodajte kašiku suvog biljnog začina, soja-sos, kašiku ulja i kašiku gustina, pa napravite ćufte i pržite ih na vrelom ulju. Poređajte ih u tanjir, a u ulje u kom su pržene sipajte pileću supu, dodajte kašiku gustina i kuvajte dok se ne zgusne. Začinite ćufte pa ih prelijte sosom. Na kraju ih pospite seckanim peršunom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







