Liči na prženice, ali je daleko ukusnije
Ne, ovo nisu prženice, ovo je pravi francuski tost, a po receptu ćete zaključiti u čemu je razlika.
Sastojci za originalni francuski tost:
Umutite jaja viljuškom pa dodajte mleko, šećer, cimet, so i vanilu i promešajte dok se sve ne ujednači.
Na tiganj stavite puter da se polako istopi.
Svako parče hleba umočite u smesu na kratko, sa obe strane i stavite da se prži. Kada dobije boju okrenite i ispržite i drugu stranu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.