Teško joj je odoleti
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo recept za domaću šuškavu pitu sa mesom.

Iseckati luk pa ga propržiti na ulju da dobije staklatu boju. Ubaciti meso, pa isitniti i pržiti bar 15 minuta.
Dodati so, po želji začin, mleveni biber, može i malo slatke mlevene paprike. Skloniti sa vatre pa ubaciti jaja i izmešati.
Prvu koru premazati uljem pa dodati drugu. I nju premazati gornji deo uljem, a u donji po dužini staviti četiri kašike nadeva, rasporediti i uviti u tanku rolnicu.
Ređati u podmazan pleh. Može se malo zaseći, peći na 200 stepeni C 40 minuta da lepo zarumeni. Seći toplu, služiti uz čašu jogurta. Prijatno uz fantastičan zalogaj!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







