Teško joj je odoleti
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za domaću šuškavu pitu sa mesom.
Iseckati luk pa ga propržiti na ulju da dobije staklatu boju. Ubaciti meso, pa isitniti i pržiti bar 15 minuta.
Dodati so, po želji začin, mleveni biber, može i malo slatke mlevene paprike. Skloniti sa vatre pa ubaciti jaja i izmešati.
Prvu koru premazati uljem pa dodati drugu. I nju premazati gornji deo uljem, a u donji po dužini staviti četiri kašike nadeva, rasporediti i uviti u tanku rolnicu.
Ređati u podmazan pleh. Može se malo zaseći, peći na 200 stepeni C 40 minuta da lepo zarumeni. Seći toplu, služiti uz čašu jogurta. Prijatno uz fantastičan zalogaj!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.