Piletinu na ovaj način sigurno niste probali do sada
Danas vam iz bakine kuhinje donosimo piletinu spremljenu na poseban način.
U pitanju je giros na krompiru koji ćete obožavati.
Batacima izvaditi kost.
U činiju sipati ulje, začin za piletinu, soja sos, so i sve izjednačiti. Sipati meso pa rukom dobro izjednačiti.
U tepsiju staviti dva oljuštena krompira pa staviti na sredinu podmazane tepsije.
Probosti štapićima za roštilj pa probosti svako meso sa jedne i druge strane i navući do kraja. Ostalo sve ređati jedno na drugo .
Možete ubaciti ispod mesa i malo krompira, sečenog kao pomfrit.
Preko vrha girosa staviti foliju da ne bi izgorelo.
Peći na 200 stepeni oko sat vremena. Seći prohlađeno.
U videu u nastavku teksta detaljnije možete pogledati kako se priprema ovaj pileći giros koji ćete obožavati.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.