Spremite hleb i još par dodataka
Ponekad je teško smisliti šta biste pravili za doručak ili večeru. Imate utisak da stalno "vrtite jedno te isto" i želite promenu, ali niste sigurni kakvu.
Mi vam donosimo jedan odličan recept, koji se naravno brzo pravi, a ukus će vam se bez sumnje svideti.
Radi se o hlebu, sa par dodataka, koji zapravo i čini ovaj recept toliko dobar.
Izrendajte 250g kupusa, pa ga potopite vrelom vodom i ostavite da odstoji 5 minuta. U međuvremenu, izrendajte i 30g šargarepe, kao i praziluk. Dodajte 2 jaja, so, biber i malo mlevene paprike. Sve dobro promešajte.
Isecite parčadi hleba, a sredinu svakog pažljivo izvadite.
U tiganju zagrejte malo putera, stavite koricu hleba, a zatim i napravljenu smesu. Dolijte malo jaja, pa prekrijte sredinom hleba.
Pecite sa obe strane, dok ne porumeni.
Ceo postupak pogledajte u nastavku.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.