Fungi pasta: Neodoljiv specijalitet za savršenu nedeljnu večeru

Prste da poližeš

20.10.2024. 17:53
  • Podeli:
fungi pasta pečirke pixabay-67152222bfa4a.webp Foto: Pixabay

U slasnoj kombinaciji pečuraka, pavlake i parmezana, najbolje stavite odmah duplu meru.

Potrebno je:

  • 300 g paste (po izboru)
  • 300 g pečuraka
  • 2 čena belog luka
  • 200 ml pavlake
  • maslinovo ulje
  • so i biber
  • parmezan (po želji)

Priprema:

Kuvajte pastu prema uputstvu na pakovanju. Na maslinovom ulju propržite seckani beli luk i pečurke. Dodajte pavlaku, posolite i pobiberite, pa kuvajte dok se sos ne zgusne. Uključite pastu u sos i sve dobro promešajte. Poslužite s parmezanom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()