Po bakinom receptu je savršena
Iz bakine kuhinje vam donosimo savršeno jelo za doručak. Recept za gurmansku projaru sa pavlakom i sirom.
Umutiti jaja, dodati brašno i griz sa praškom za pecivo.
Dodati ulje, jogurt, rastopljen kvasac, pavlaku i pola sira.
Izmešati, a odozgo izmrviti još sira.
Peći na 200 stepeni C, 45 minuta. Seći ohlađenu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.