Uživajte u sjajnom ukusu
Doručak za koji vam treba svega 10 minuta za pripremu, a dva minuta da ga smažete i oduševite se ukusom. Reč je o sendvičima iz rerne po receptu baka Jelene Petrović.
Lako se pripremaju, a veoma su ukusni i doručak za gurmane. Puno kačkavalja, sjajna tekstura i bez prženja, recept kada vam se jede jača hrana za doručak.
Na krišku hleba staviti prvo list kačkavalja, pa list šunke, odozgo opet kačkavalj, pa preklopiti kriškom hleba. Umutiti jaja, dodati rendani kačkavalj, pa ubaciti jogurt, so i sve izjednačiti.
Sendvič natopiti sa jedne i druge strane u jaja, pa ređati u pleh obložen pek papirom. Odozgo po želji dodati malo suve slanine na kocke ili šunke, a to i ne morate.
Peći na 200 stepeni 30 minuta u zagrejanoj rerni.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.